* Verzending

Linnies Living &Lifestyle laat de bestellingen bezorgen door DHL. Bij bezorging door DHL zijn de bezorgvoorwaarden van DHL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en Linnies Living en Lifstyle, kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade / onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn, dan dient de koper direct contact op te nemen met Linnies Living en Lifestyle middels e-mail. Alle bestellingen worden na betaling, binnen 48 uur ter bezorging aangeboden bij DHL/DPD. 

Bezorgkosten 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorgkosten, die door DHL worden berekend. De standaard bezorgkosten bedragen voor brievenbuspakketje vanaf € 1,95 en overige poststukken € 5,75. 

Verzenden Europa 

Dit zal plaatsvinden door DHL de pakketen zullen bij een dichtbijzijde DHL pakketshop geleverd worden bij u in de buurt.
België en Duitsland Vanaf € 14,00. 

 

* Retourneren

Geen probleem. Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden de bestelling annuleren , stuur hiervoor een mail naar linnieslivingenlifestyle@outlook.com.

Let op: Sale producten kunnen niet geretourneerd worden, en oorbellen kunnen niet geretourneerd worden i.v.m. de Hygiene.

De kosten van retour zijn voor eigen rekening. Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, worden eventuele betaalde verzendkosten gecrediteerd.

Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking worden geretourneerd. 

© 2017 - 2021 Linnies, Living & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel