Voorwaarden
Voorwaarden en Garantie
Bij bestelling gaat de koper akkoord met de algemene voorwaarden.

Levering

De artikelen in de webshop zijn gelimiteerd om de exclusiviteit te waarborgen.
De artikelen van Linnies Living & Lifestyle zijn veelal handgemaakt en kunnen enigszins afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Bezorgen

Linnies Living &Lifestyle laat de bestellingen bezorgen door DHL. Bij bezorging door DHL zijn de bezorgvoorwaarden van DHL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en Linnies Living en Lifstyle, kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade / onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn, dan dient de koper direct contact op te nemen met Linnies Living en Lifestyle middels e-mail. Alle bestellingen worden na betaling, binnen 48 uur ter bezorging aangeboden bij DHL/DPD.

Bezorgkosten

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorgkosten, die door DHL/DPD worden berekend. De standaard bezorgkosten bedragen voor brievenbuspakketje vanaf € 1,95 en overige poststukken € 5,75.

Verzenden Europa

Dit zal plaatsvinden door DHL de pakketen zullen bij een dichtbijzijde DHL pakketshop geleverd worden bij u in de buurt.
België en Duitsland Vanaf € 13,00.Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Linnies Living & Lifestyle. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn uitsluitend bedoelt voor het onderhouden van de klantrelatie.

Retourneren: Geen probleem. Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden de bestelling annuleren, stuur hiervoor een mail naar linnieslivingenlifestyle@outlook.com. De kosten van retour zijn voor eigen rekening. Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, worden eventuele betaalde verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking worden geretourneerd.
Let op dat het product niet stuk of beschadigt aankomt anders kunnen wij uw retour niet in behandeling nemen. u dient uw retour ook van te voren aan te melden zodat wij u een retourformulier toestulen. Heeft u betaald met klarna worden de betaalkosten niet gecrediteerd.

Let op: Sale producten mogen niet geretourneerd worden.

Betaling

IDEAL: Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Na het geven van uw goedkeuring, wordt het bedrag automatisch verwerkt en uw bestelling direct in behandeling genomen. Onze betalingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf, waardoor uw privacy volledig gewaarborgd is.

Klarna: klarna voert voor Linnies Living & Lifestyle het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Linnies Living & Lifestyle betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 125,-- als u voor de eerste keer betaalt via Klarna. Bent u al bekend bij klarna kunt u betalen tot een bedrag van € 250,--. Voor deze betaalwijze wordt € 1,00 en 2,99% van het totaal bedrag in rekening gebracht, wilt u het pakket toch retourneren dan zult u de betaalkosten niet retour gestort worden.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

Kortingscode`s zijn niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen.
Het is niet toegestaan, foto`s en teksten van Linnies Living & Lifestyle, zonder toestemming te kopieëren.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2017 - 2022 Linnies, Living & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel